Doğruya doğruNasrettin hoca misali herkese haklı diyorsun dayiiiiiiii
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğruya doğruNasrettin hoca misali herkese haklı diyorsun dayiiiiiiii
İlyası uzun zamandır tanırım cokkkk muhabbetimiz olduuu cok destek olduk karşılıklı ama son zamanlarda biraz kışkırtıo insanları aha yüzü burdaNasrettin hoca misali herkese haklı diyorsun dayiiiiiiii
Senin eski haline çok üzülüyodum şu halini gördükçe mutlu oluyorum mk helalEski halime doneyim de daha çok sırtımdan hançer yiyim olur demi
Ne yapıyorum mesela. Benden para isteyen insanlara seni kim yaliosa ondan mı para iste diyorum söyle de biz de bilelimİlyası uzun zamandır tanırım cokkkk muhabbetimiz olduuu cok destek olduk karşılıklı ama son zamanlarda biraz kışkırtıo insanları aha yüzü burda
Hiç bir zaman kırmadı beni doğruya doğru ama biraz inbelik yapıo millete kışkırtıo??İlyası uzun zamandır tanırım cokkkk muhabbetimiz olduuu cok destek olduk karşılıklı ama son zamanlarda biraz kışkırtıo insanları aha yüzü burda
piskopat oldu ?İlyası uzun zamandır tanırım cokkkk muhabbetimiz olduuu cok destek olduk karşılıklı ama son zamanlarda biraz kışkırtıo insanları aha yüzü burda
Altta yazdığımı iyi olu hödük??Ne yapıyorum mesela. Benden para isteyen insanlara seni kim yaliosa ondan mı para iste diyorum söyle de biz de bilelim
Abi adam bazen yoka düşünüyodu zamaninda bi kişi adama dönüp bakmıyodu hatirliyo musun senle burda aynı muhabbeti yapmistik en iyisini yapiyoHiç bir zaman kırmadı beni doğruya doğru ama biraz inbelik yapıo millete kışkırtıo??
+1Abi adam bazen yoka düşünüyodu zamaninda bi kişi adama dönüp bakmıyodu hatirliyo musun senle burda aynı muhabbeti yapmistik en iyisini yapiyo
Est yargılama bana düşmez ben gördüğümü diom ha az öncede yazdım hiç kırmadı beni yukarıda allah var?piskopat oldu ?
İnsan hayal kırıklıklari olduğunda böyle davranır belli ki iyilik yaptığı insanlardan aynı karşılığı görememiş bende olsam böyle davranırdimİlyası uzun zamandır tanırım cokkkk muhabbetimiz olduuu cok destek olduk karşılıklı ama son zamanlarda biraz kışkırtıo insanları aha yüzü burda
Onu bilememİnsan hayal kırıklıklari olduğunda böyle davranır belli ki iyilik yaptığı insanlardan aynı karşılığı görememiş bende olsam böyle davranırdim
dayısını kırmaz ?Est yargılama bana düşmez ben gördüğümü diom ha az öncede yazdım hiç kırmadı beni yukarıda allah var?
Dayım napiyon ya nasilsinOnu bilemem
Dayı istemez alır.Dayı Level99 patrondayısını kırmaz ?
Yaw nie yalan atayım neyse o hatta gecen pazartesi yanılmıyosam emin değilim bi sıkıntım vardı çözdü?dayısını kırmaz ?
Sağa küsümDayı istemez alır.Dayı Level99 patron
dayı adamına göre muamele yapıyo ?Yaw nie yalan atayım neyse o hatta gecen pazartesi yanılmıyosam emin değilim bi sıkıntım vardı çözdü?
Değildir#Dayıadamdır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!