LAN 1.5 K GENE BORCUM VARBorcu kapattiysan oda iyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
LAN 1.5 K GENE BORCUM VARBorcu kapattiysan oda iyi
acill 30Borcu kapattiysan oda iyi
100 geldi sagok ?LAN 1.5 K GENE BORCUM VAR
önemli deil100 geldi sagok ?
Ne zaman öderim bilmiomönemli deil
Geçmiş olsun cokmus. Benimde 600 var 1 haftaya kadar biyerden 2k yakın para gelecekte. hanıma 600 eksik para vereceğim ona ne diyececegimi düşünüyorumLAN 1.5 K GENE BORCUM VAR
Gene yolladi salak?????a
acill 30
Ölü den g..t mü istiyona
acill 30
Bİ insanın karısına nasıl borcu olur mkGeçmiş olsun cokmus. Benimde 600 var 1 haftaya kadar biyerden 2k yakın para gelecekte. hanıma 600 eksik para vereceğim ona ne diyececegimi düşünüyorum
Hacı şaka bı yana sagol hadi ben kaçar esenyurta gidiomönemli deil
ölümüsünÖlü den g..t mü istiyon
dur be daykoHacı şaka bı yana sagol hadi ben kaçar esenyurta gidiom
Esenyurta cocugun yanina gidiom akşam iftara ordayim gerci oruç tutmuom ama adet istedur be dayko
Ben oruçluyum iftar yemeği ısmarla dayıEsenyurta cocugun yanina gidiom akşam iftara ordayim gerci oruç tutmuom ama adet iste
tamam görü şü rüzHacı şaka bı yana sagol hadi ben kaçar esenyurta gidiom
iyi dayı git bakalımEsenyurta cocugun yanina gidiom akşam iftara ordayim gerci oruç tutmuom ama adet iste
Cevo orda söyle ilgilensin senleEsenyurta cocugun yanina gidiom akşam iftara ordayim gerci oruç tutmuom ama adet iste
oruç tutmadığını bilmiyorlar demiiyi dayı git bakalım
Ona borcum yokki gelecek paradan haberi var 600 eksik görünce nerde diyecekB
Bİ insanın karısına nasıl borcu olur mk
ne cevap vericeksinOna borcum yokki gelecek paradan haberi var 600 eksik görünce nerde diyecek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!