Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@WustelerK olayinda cok yanlis yaptinBenden uzak dur kimle ne yaparsan yap sana cidden kirginim
Sana naptim yahu. Allahtan Etline sutlune karışmam etmemBenden uzak dur kimle ne yaparsan yap sana cidden kirginim
@WustelerK olayini diomSana naptim yahu. Allahtan Etline sutlune karışmam etmem
Ha bana o ona demek benimde basima gelse ayni yapacanSana naptim yahu. Allahtan Etline sutlune karışmam etmem
Dayko acill 100 atHa bana o ona demek benimde basima gelse ayni yapacan
500 olmazmiDayko acill 100 at
HayirdirDayko acill 100 at
bitirdinmi o 50yiDayko acill 100 at
Bi iş var olursa bir saate dönerimHayirdir
Mantikli bi sebep soleDayko acill 100 at
40 tl para değil knk?bitirdinmi o 50yi
Ya olmassaBi iş var olursa bir saate dönerim
Olmazsa bi bardak su içersin dayiYa olmassa
Yanlış yaptığımı bende düşünüyorum onada söyledim zaten. Lakin zaten o ara dagitimi yapan paparaya atmıştı benim telefon paparaya girmediği ben atayım da diyemedim. Sabahta is vardi uyudum ben olayin bu yanını hiç anlatmadim.@WustelerK olayinda cok yanlis yaptin
@WustelerK olayini diom
Ha sende dion ki ya herro ya merroOlmazsa bi bardak su içersin dayi
Ole olsunYanlış yaptığımı bende düşünüyorum onada söyledim zaten. Lakin zaten o ara dagitimi yapan paparaya atmıştı benim telefon paparaya girmediği ben atayım da diyemedim. Sabahta is vardi uyudum ben olayin bu yanını hiç anlatmadim.
Dayııı durum varsa bana şu sigara borcunu vermek istersen buralardayim ?Ya olmassa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!