Ne oldu laBeyler hakkınızı helal edin ben forumları bırakıom sıktı artk a.e.o gorusruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne oldu laBeyler hakkınızı helal edin ben forumları bırakıom sıktı artk a.e.o gorusruz
Hah budur iste beni ne zamandir tanirsinDayı ifşaa olayında haklıdır eğer ki zaman konusunda söz vrrdinmi ödeyecen yada mesaj a cevap verecen....
Sıkıldım forumlardan hep aynı dert hep aynı tasa sosyal bi hayatın yok nereye kadar böyle olcak sike.. iddiasımıdaNe oldu la
Isterse trilyonlari dagitsin. Önce adam olmayı öğrensin. Dayı ya cevap verse imkanım yok dese dayı mikin sağolsun der ona hibe eder dahada istemez di.Eskiden beri tanırım cukkası olmayınca veya borcu olunca girmez ama dağıtım ı sever haklıya haklı.. Çok kişiye de dağıtım yapmıştır....
Eyv dayı biliyodum böyle diceğini yanlıs adamlara destek olma dayıııııı dogruları buradayken dayıığğğğpDaha sonra
Senle sonra konusacam bekleEyv dayı biliyodum böyle diceğini yanlıs adamlara destek olma dayıııııı dogruları buradayken dayıığğğğp
napak bütün parayı sanamı verelim@Rooster Admin forumda gruplaşmalar var borc almalar var bundan dolayi etkinlik yapmiyor kimse disarda gelen adamida iceriye almiyor
Insanın zoruna o gıdıyo zaten yok dese sıkıntı olmuyo zatenPara umurumda degil bilir gencler cvp verse gene ses etmicektim
o.cocugunundan gram haz almıyordum 1lirasınıda almadımFrondheim ban yediği ay bin liradan fazla para dagitmis ti hatırlayın buranın adresini bilmiyor allahtan yoksa çoktan damlamisti
Bence vardir haberi de olayin uzerinden zaman gecmesini bekliyor 1 aya kalmaz damlarFrondheim ban yediği ay bin liradan fazla para dagitmis ti hatırlayın buranın adresini bilmiyor allahtan yoksa çoktan damlamisti
Borç alıp verme olaylarını hiçbir şekilde onaylamıyoruz. Herkes alıp verdiği paradan kendisi sorumludur.@Rooster Admin forumda gruplaşmalar var borc almalar var bundan dolayi etkinlik yapmiyor kimse disarda gelen adamida iceriye almiyor
Forumu değil iddiayı birakacaksan gidebilirsin senin adına sevinirizBeyler hakkınızı helal edin ben forumları bırakıom sıktı artk a.e.o gorusruz
HayırlisüForumu değil iddiayı birakacaksan gidebilirsin senin adına seviniriz
Benimde olduBen arkasından atıp tutmam bi sürü alışverişimiz oldu kusura bakmayın... Bu konuda Dayı haklıdır mesaj meselesinde yanlışa yanlış....
Bende tutmam az listesini az dagitimina katilmadik ama düştüğü durum baya kötü olmus abiBen arkasından atıp tutmam bi sürü alışverişimiz oldu kusura bakmayın... Bu konuda Dayı haklıdır mesaj meselesinde yanlışa yanlış....
Bende aldim verdim ama hep haberlesiodukBen arkasından atıp tutmam bi sürü alışverişimiz oldu kusura bakmayın... Bu konuda Dayı haklıdır mesaj meselesinde yanlışa yanlış....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!