farketmezki , söz verildiyse tutulucak gitsin baskasından borc alıp versinBen arkasından atıp tutmam bi sürü alışverişimiz oldu kusura bakmayın... Bu konuda Dayı haklıdır mesaj meselesinde yanlışa yanlış....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
farketmezki , söz verildiyse tutulucak gitsin baskasından borc alıp versinBen arkasından atıp tutmam bi sürü alışverişimiz oldu kusura bakmayın... Bu konuda Dayı haklıdır mesaj meselesinde yanlışa yanlış....
Valla telefon paparaya girmiyor.yarin nöbet var sabaha kadar 1 er 1 er takilirim artık çekim olursa sana 20 çalışır.9 versene benim olsunmuuuu???
Inan cvp verse umurumda degil ki cok ole hibe ettim param yok dedi salla takma dedigim o kadar cok kisi varkiBende tutmam az listesini az dagitimina katilmadik ama düştüğü durum baya kötü olmus abi
dayı bana neden böyle yapmadınn evime kadar geldinInan cvp verse umurumda degil ki cok ole hibe ettim param yok dedi salla takma dedigim o kadar cok kisi varki
Furkan ters gittimi gider ama nezaketen cvp verecekfarketmezki , söz verildiyse tutulucak gitsin baskasından borc alıp versin
Hakettin?dayı bana neden böyle yapmadınn evime kadar geldin
Iste o aciklama gelmedi adasMuhakkak bi açıklaması vardır... Dünya hali... Hepimizin sıkıntılı günler i xamanları oluyor ancak kimseyide bi kalemde harcamam....
Aynen dayi biz seni anladik zaten seni bozan hareketler cevap vermemesi insanlik hali olmustur birsey soule adam akilli ya küfürunj ye adam akilli ki sen sovmezsin baskasi olsa neyse bu sekilde ismini karalamasaydi keske olan oldu artikInan cvp verse umurumda degil ki cok ole hibe ettim param yok dedi salla takma dedigim o kadar cok kisi varki
Hazirlan??Aynen dayi biz seni anladik zaten seni bozan hareketler cevap vermemesi insanlik hali olmustur birsey soule adam akilli ya küfürunj ye adam akilli ki sen sovmezsin baskasi olsa neyse bu sekilde ismini karalamasaydi keske olan oldu artik
Aahajja neye dayi la??Hazirlan??
Ben naptım haminaa@moses ayıp sana
Neyapmax???Varmı la gada yapmaz diyen?
Tamam dayı bekliyorum burda ??Senle sonra konusacam bekle
Bunun bi açıklaması vardır da açıklama nerde adam onu beklemis yok İşte. Kimse kusura bakmasın da veremeyecegin borcu almayacaksin kimseden. Bak en iyisini ben yapıyorum anca cok kazananlardan cukka istiyorumMuhakkak bi açıklaması vardır... Dünya hali... Hepimizin sıkıntılı günler i xamanları oluyor ancak kimseyide bi kalemde harcamam....
Dekontlar bende???Ben naptım haminaa
DolandırmazNeyapmax???
Senin olayın başka boyutlardsBunun bi açıklaması vardır da açıklama nerde adam onu beklemis yok İşte. Kimse kusura bakmasın da veremeyecegin borcu almayacaksin kimseden. Bak en iyisini ben yapıyorum anca cok kazananlardan cukka istiyorum
miktar yüksekse ben alırım sıkma canınıIsim olmaz artik versede almam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!