Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti #Willy Solomon 7x30 Payfix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Zoruna mı gitti küfüre üçkağıta 1.2 gün ban banada 1 hafta işte sanane beleşçi
Kardeş yanlış anlamada bazen konularda kaç kat para kaybettim yazıyorsun 50-100 tl Ye kimse muhtaç değil kimse senden roll para falanda istemiyor veremeyeceksen yapmayacaksin

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş yanlış anlamada bazen konularda kaç kat para kaybettim yazıyorsun 50-100 tl Ye kimse muhtaç değil kimse senden roll para falanda istemiyor veremeyeceksen yapmayacaksin
Ben azından yapıyorum beleş için kullanmıyorum forumu bi sana atmadım ödül bu zamana kadar sende yüz olsa zaten katılmazsın etkinliğime

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bana artık yazmasan mı seni muhatap olarak almıyorum bak gidip biraz çeviğe yağ çekin para kopartın olmaz mı :D

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adamin kuponnyatti .belkide bircok kiside faydalanacaktisizde konunun altinda tartisiyorsunuz bence konuyu uzatmayin o vermiyo sende isteme olsun bitsin .haftalardir uzattiniz gereksizce .bosverin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap