Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Yok Mu Gece Şekeri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Biraz kızgın olabilirim horoz saaa

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Zabıta geldi gaçç?‍♂️?‍♂️?‍♂️

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
sana 60dan fazla attım çekilişsiz , aldıgındada hep borç olarak alıyorum bunu dedin ondan sonra mesaj atmadın para olunca özele yazdın kim 20nin peşinde benmi senmi ? bakalım dagıtımlara kim ne vermiş almış sende cok oluyosun benimde agzım bozulucak merak eme
Lan madem kelimesini yapacaktin nie attin evet dönerim dedim sana snde önemli değil dedin sansim yok bu aralar tersoyuz gene atacam sana ama su konuşmaların çok yalnış sana dahada bsy demiyorum uzatma snde demekki laf sokmaya ywr arıyomussun helal olsn sana bizde çok insana attik birgün olsun ulu orta adamin yüzüne vurmadik karakter meselesi demek seninde karakterin byle

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan madem kelimesini yapacaktin nie attin evet dönerim dedim sana snde önemli değil dedin sansim yok bu aralar tersoyuz gene atacam sana ama su konuşmaların çok yalnış sana dahada bsy demiyorum uzatma snde demekki laf sokmaya ywr arıyomussun helal olsn sana bizde çok insana attik birgün olsun ulu orta adamin yüzüne vurmadik karakter meselesi demek seninde karakterin byle
Bana nihe atmadin lan banaaaa

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne zaman gördün yorumlarda birisine böyle bişey dedigimi? göremezsin ben 3 ay verdigim 200 lirayı geeri alamadım gene biyerde lafını sözünü açmadım demekki var falson yapmışım hadi Allah çarşına pazar versin

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Önemli değil demedim keyfine bak dedim laflarıda çarpıtma

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne zaman gördün yorumlarda birisine böyle bişey dedigimi? göremezsin ben 3 ay verdigim 200 lirayı geeri alamadım gene biyerde lafını sözünü açmadım demekki var falson yapmışım hadi Allah çarşına pazar versin
Kanka dm ne için var ikiniz içinde diyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap