Ne bicimmis bu bonus .adamin hayatini karartir .aklim da almadi .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi alin ya moralim bozuk zaten ugrasmayalim @Rooster Ekli dosyayı görüntüle 4178
ya yok 1xbetin cogu promosyonu zaten boyleKötü oldu kanka bir nevi büro paraya çökmüş gibi bir şey.
ya yok 1xbetin cogu promosyonu zaten boyle
Bu bonus böyle 1-2 k yatıranlar için parasını kurtarabilme şansı verio ki bi cok kez bonus ile döndüm. Bazen de ana para ile iyi kazanç elde edince bonusu iptal edebiliyorsun hemen iptal ediom çünkü çekim yapamion bonus varkenNe bicimmis bu bonus .adamin hayatini karartir .aklim da almadi .
Promo kod 17 tL verdi bana. 1k çektim 3 dk da geldi ? 1xbet benim bilyonerimbaba 1 xbetın bonusları ıyı ya ole demeyın hakkını yemeyın promo kod ıle 7 bın cekecektim ramak kaldi gitti ** kupon u
Yaw dioz ya ilk bonus miktarı neyse o gececek.Allah kahretsin ya hiçbir sey anlamiyorum Ekli dosyayı görüntüle 4179
Abi 25 tl vardi bonus şaka mi bu deliricem yaYaw dioz ya ilk bonus miktarı neyse o gececek.
Sen onu bile kaybetmeden ana bakiyeye aktarmaya bak. Bonusun kalan çevrimine bı bak.Abi 25 tl vardi bonus şaka mi bu deliricem ya
Ya kaynetmemeye calisirim da 25 tl gecerse kufrederim yani oyle degildir umarim dusundugumuz gibiSen onu bile kaybetmeden ana bakiyeye aktarmaya bak. Bonusun kalan çevrimine bı bak.
Öyle maalesef neyle başladiysan oYa kaynetmemeye calisirim da 25 tl gecerse kufrederim yani oyle degildir umarim dusundugumuz gibi
öyle reis öyle yazmış zaten ilk bonus miktarı geçecek diyeYa kaynetmemeye calisirim da 25 tl gecerse kufrederim yani oyle degildir umarim dusundugumuz gibi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!