R
Rooster
Ziyaretçi
Kazandı mı burası arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen beleşçi turizmHop ne ödülü yana yana para arıyorum ?
Muhsin le kanli bicakliyiz olm??@
Aynen abi dümen turizm iş başında
Tamam bakalım muri düşün mücdeli haberlerini bekliyorum00:00 kararimi söylerim turbo
Valla istediğini de olunca paylaşmasını biliriz şuan sıkıntılı süreçAynen beleşçi turizm
Eyvallah bro gelirse kupn payfixler bana atilsin. Dayi zaten atmis
Ahhha kesene bereket captan kazancı dailm olsunEyvallah bro gelirse kupn payfixler bana atilsin. Dayi zaten atmis
Totem olsun diye çektik maçin gelme ihtimali yüksekKazandı mı burası arkadaşlar?
Bnde attim ?Eyvallah bro gelirse kupn payfixler bana atilsin. Dayi zaten atmis
Valla baskanim 153 alt dedil son mac barem 140 su an bakalimKazandı mı burası arkadaşlar?
La bro gelince bi kupon daha yapip bir 2 kişiye daha atsam mi? 100 liralik kuponEv farkı da açtı artık bu maçın uzama ihtimali de yok depin kolu koptu tebrikler @CaptainJackSparrow
Bencede kazanmayanada çıksın ustaLa bro gelince bi kupon daha yapip bir 2 kişiye daha atsam mi? 100 liralik kupon
AdamsınValla istediğini de olunca paylaşmasını biliriz şuan sıkıntılı süreç
Valla abi kaybedersen çorap söküğü gibi gelir gerisi senin için diyom ? çekip yatırım bonusuyla sakın devam etmek daha mantıklı ama senin yerinde olsam devam ederdim laf dinlemezdim ama şöyle bisey de var başarısız olursa çekilişte çıkan arkadaşlara ayıp olacak ??? karışık bi durumLa bro gelince bi kupon daha yapip bir 2 kişiye daha atsam mi? 100 liralik kupon
kazandık ıı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!