Sana öyle kuponlar aktarimki neye uğradığını sasirirsinSenin yasin kadar oynamisligim var olmadi olmaz unutma bunu sana kuponlari atsam aklin karisir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana öyle kuponlar aktarimki neye uğradığını sasirirsinSenin yasin kadar oynamisligim var olmadi olmaz unutma bunu sana kuponlari atsam aklin karisir
He babam heSana öyle kuponlar aktarimki neye uğradığını sasirirsin
Nol du yemedimiHe babam he
Çok biliyosan neden para yok pekiSana öyle kuponlar aktarimki neye uğradığını sasirirsin
Babus yanlis adama çattın burada catacagin en son adam benimNol du yemedimi
Hep borç aldığımı borca veriyomÇok biliyosan neden para yok peki
Senin aylik kazancini ben burada dagitiom emin olNol du yemedimi
atıyorum .d
Canınız çeker diye kısır resmini sildim yahuatıyorum .d
Hepimiz çok biliyoruz tutturuyoruz ama işte a k nefsi doymuyor illa birinden patlayıp siteden çıkıyoruz yoksa çıkmıyoruz sitelerden. Bak bana mesela 2 aydır yatırım yapamadım zamanın da çok iyi aldım ama durmayı bilmedimÇok biliyosan neden para yok peki
Benim ki çatmak filan değil konu açtın diyeBabus yanlis adama çattın burada catacagin en son adam benim
Benle ugrasma zararli cikarsin tanimiyon beniBenim ki çatmak filan değil konu açtın diye
Payfix atıyorum @Aimar dedi. Şu forumdaki ilk ödül senden gelsinCanınız çeker diye kısır resmini sildim yahu
Bol sansKasa 500 hedef 1500 1700
Niye kimsiniz allah misinBenle ugrasma zararli cikarsin tanimiyon beni
Latife yapıyor kendileri@BMW ne diyon bu işe oluru var mı sence a
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!