Adam çekimim gelirse dağıtırım demiş. Çekimi gelmiş dağıtmış işte aracı olanaEvet her çekimi gelen gibi sende çamura yat topuk kimseye 1 kuruş dağıtmak zorunda değilsin. Çekim gelirse 300 dağıtım deme bari.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam çekimim gelirse dağıtırım demiş. Çekimi gelmiş dağıtmış işte aracı olanaEvet her çekimi gelen gibi sende çamura yat topuk kimseye 1 kuruş dağıtmak zorunda değilsin. Çekim gelirse 300 dağıtım deme bari.
Dogru haklı biz gotümüzü kasıyorduk o sıraBeklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
Ben ağızdan çıkan söze bakarım. Forumda bu konu açılmış. Buda demek oluyor 300 burda dağıtım yaparım. Dağıtım oldumu olmadiAdam çekimim gelirse dağıtırım demiş. Çekimi gelmiş dağıtmış işte aracı olana
Az pazarlık yapaydin 200 e el sıkışsaydinizBurdan değil Salih diye biri telegram grupları falan var adam alırım ama beni gör dedi yarın ödenecek dedi ihtimal vermiyordum ben de tamam 400 senin dedim söylediği saatte ödedi
Sahte etkinlik...Ben ağızdan çıkan söze bakarım. Forumda bu konu açılmış. Buda demek oluyor 300 burda dağıtım yaparım. Dağıtım oldumu olmadi
Şimdi konunun başını tekrar oku daha sonra yazdıklarından utan. Ha utanmazsın az çok bilirim de bir şeyler yapalım yazıyor ne yaptın benim için dağıtım bekliyorsun? Ben 1k çekimin 400ünü zaten gözden çıkarmışım hakedene vermişim. Birazdan buradan atacağım 2 kişiyle de özelden irtibata geçtim. Çamura yatmak hoş bir kelime değil. Konu harici senin sağdan soldan istediğin kadarını dağıttım zaten bu lafları söylemeden insan kendine bakar. Ayrıca 5 forumda konu açıp sadece burada dağıtım dedim. Buna sebep buradan samimi 1-2 kişi elini taşın altına koyar dedim hata etmişim. Artık benimle ilgili çamura yatmak vs gibi kelimeler kullanmazsan memnun edersin.Evet her çekimi gelen gibi sende çamura yat topuk kimseye 1 kuruş dağıtmak zorunda değilsin. Çekim gelirse 300 dağıtım deme bari.
Açıklamaya uğraşıyorsun gözünü seveyim ya ? he ben gideyim gtümü yırtıp paranın yarısını işi halleden adama vereyim bir de gelip sana dağıtım yapayım. Ulan insan der ki olsun az da olsa kurtarmışsın paranı.Adam çekimim gelirse dağıtırım demiş. Çekimi gelmiş dağıtmış işte aracı olana
Site odemiyorsa burdan kim napabilir ki. Elimizde olan birşey olsa burdaki herkes yardımcı olurdu zaten.Şimdi konunun başını tekrar oku daha sonra yazdıklarından utan. Ha utanmazsın az çok bilirim de bir şeyler yapalım yazıyor ne yaptın benim için dağıtım bekliyorsun? Ben 1k çekimin 400ünü zaten gözden çıkarmışım hakedene vermişim. Birazdan buradan atacağım 2 kişiyle de özelden irtibata geçtim. Çamura yatmak hoş bir kelime değil. Konu harici senin sağdan soldan istediğin kadarını dağıttım zaten bu lafları söylemeden insan kendine bakar. Ayrıca 5 forumda konu açıp sadece burada dağıtım dedim. Buna sebep buradan samimi 1-2 kişi elini taşın altına koyar dedim hata etmişim. Artık benimle ilgili çamura yatmak vs gibi kelimeler kullanmazsan memnun edersin.
Klasik metin g...Açıklamaya uğraşıyorsun gözünü seveyim ya ? he ben gideyim gtümü yırtıp paranın yarısını işi halleden adama vereyim bir de gelip sana dağıtım yapayım. Ulan insan der ki olsun az da olsa kurtarmışsın paranı.
TamamSite odemiyorsa burdan kim napabilir ki. Elimizde olan birşey olsa burdaki herkes yardımcı olurdu zaten.
Sen haklısın bro
Hayrını gör kardeş biz latife yapiyok
He yav burdaki herkes salak kimse geçmiş olsun Tebrikler vs dememiş herkes dağıtım demisAçıklamaya uğraşıyorsun gözünü seveyim ya ? he ben gideyim gtümü yırtıp paranın yarısını işi halleden adama vereyim bir de gelip sana dağıtım yapayım. Ulan insan der ki olsun az da olsa kurtarmışsın paranı.
Yok lafım sana değil bmw ciddiydi ona söyledimHayrını gör kardeş biz latife yapiyok
Bir akıllı sensin saygılar.He yav burdaki herkes salak kimse geçmiş olsun Tebrikler vs dememiş herkes dağıtım demis
Bir akıllı sensin saygılar.
Bu ben .dDogru haklı biz gotümüzü kasıyorduk o sıra
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!