Öyleyimdir Dost Sanat Aleminde Tanınan Biriyim Nezih Bi İnsanımNe kadar nezih vede naziksin dost cidden paçalardan akıyo yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyleyimdir Dost Sanat Aleminde Tanınan Biriyim Nezih Bi İnsanımNe kadar nezih vede naziksin dost cidden paçalardan akıyo yani
Diger taraftaki tüpçü bu mu la?@Kaptan Kostok tüpçüğ akşam oldu nerdesin ?
He ?Diger taraftaki tüpçü bu mu la?
Zaten zar zor kendi paramiz olan 100 ü anca geri çekiyoruz O zaman sana para yetişmezKardeşim Esprilerime Beleşten Gülmek Olmaz Her güldüğünde 20 Tl atıcaksın @Saulalvarez
Gülücük leri hesapla birgün zengin olursam toptan atayımSen niye gülüyon fakir @BMW
Sana gülmeyi yasakliyorumGülücük leri hesapla birgün zengin olursam toptan atayım
Berkay bi güldürme yahu gülmekten çoraplarımi giyemiyorumSana gülmeyi yasakliyorum
Tebrikler@ARTHUR ordamisin az evvel çekilişte çıktın dağıtım olmasa da ihtiyacın varsa yirmi atiyim sana 100 yaptık dengeden
Dostum zaten şartlı çekilisti direk girmemesi lazımdı@ARTHUR ordamisin az evvel çekilişte çıktın dağıtım olmasa da ihtiyacın varsa yirmi atiyim sana 100 yaptık dengeden
Olsun ihtiyacı olmasa girmezdi varsa aticam sigara parası ihtiyacı o olmasa bende alamazdimDostum zaten şartlı çekilisti direk girmemesi lazımdı
Ne bu hız neyden yaptın?@ARTHUR ordamisin az evvel çekilişte çıktın dağıtım olmasa da ihtiyacın varsa yirmi atiyim sana 100 yaptık dengeden
Elektrik basketNe bu hız neyden yaptın?
Kaç yıldır elektrkçiyim elektrik baskette mi varmışElektrik basket
Cylber basket galibaKaç yıldır elektrkçiyim elektrik baskette mi varmış
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!