Bol şans ustam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlkler güzeldir dost ?dostum sende 50 mesaj 100 mesaj sartı yok begenme süresi koy yaptıgın etkinlik garip ilk defa şahit oluyorum yani
Sana demedimbenim nick hep ayniydi
Evet çok açım ama cok sükür senin gibi degilim ?Lan siktirgit senin orda yaptıgın sahte etkinligin 2 katını burdan 3 günde dagıttım avele bak Senin açlıktan beynin çalışmıyo
Attım 50 kuruş kardeşim.
Hahahahahaha diren @erantgil bende marryshot bu aradadostum sende 50 mesaj 100 mesaj sartı yok begenme süresi koy yaptıgın etkinlik garip ilk defa şahit oluyorum yani
Git aç karnını doyur o zaman @pardonelimkaydı abi diycekmiş at 25 görelim esinti yapma boşaEvet çok açım ama cok sükür senin gibi degilim ?
Eyvallah kardeşimBirader birbirimizi tanımadığımız için şaka olduğunu anlayamamıştır doğal olarak sende yapsan bende aynısı olurdu eski forumdan beni tanıyanlar anlamıştır espiri olduğunu
Bu lafı batu çok kullanırdı la ama o bu dk kadar böle durmaz sövmeye başlardıAttım 50 kuruş kardeşim.
Yer edinmeye çalışıyoBu lafı batu çok kullanırdı la ama o bu dk kadar böle durmaz sövmeye başlardı
Dün onunla aramızda bir olay gecti sen anlaman aklının ermediği şeylere burnunu sokma bir daha balık kafalı kardesimGit aç karnını doyur o zaman @pardonelimkaydı abi diycekmiş at 25 görelim esinti yapma boşa
Unu bilmiyom kardeşim dün burdan arkadaş demişti bana ondan dedimBu lafı batu çok kullanırdı la ama o bu dk kadar böle durmaz sövmeye başlardı
görüşcez merak etmeDün onunla aramızda bir olay gecti sen anlaman aklının ermediği şeylere burnunu sokma bir daha balık kafalı kardesim
Eğlenmeye bak la eski multim boşa sinirleniyosunuzYer edinmeye çalışıyo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!