E buraya sponsor değil miSite parayı odemiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
E buraya sponsor değil miSite parayı odemiyor.
Bahane bahane....Eşleşme olacakmis öyle gelecekmiz
Sen hakketmissin pala bu sitede 30 k yapilirmiBenim 30k paramı ödemedi *** sitesi
Maksipayfix ile verdim ilk defa duyuyorumBahane bahane....
Çekimi de iptal etmiyorlarBahane bahane....
5k varmiMaksipayfix ile verdim ilk defa duyuyorum
Ne 5 ksi 200 TL .d5k varmi
Ne bileyim aga be ***. 500tl yatırdım rulette yaptım 30k. Oçları bin tür bahane yaptılar sildiler bakiyemi.Sen hakketmissin pala bu sitede 30 k yapilirmi
Niye engellediler la havuz sistemini bekle diyorlarsa miktar çok mu yüksekCanlıdan da engellendim konu açtım o da onaylanmadi valla ben bilmiyorum
Buyur ya hocam nerede küfür etmişim yeter ha gelen geçen küfür ettin diyotDostum site parana çökmemiş gelmiş birde küfür ediyorsun maksipayfix havuz sistemidir. Uygun yatırım gelince sanada ulaşır. Şikayet açacak küfürler edecek birşey göremiyorum ben. Hemen dolandırıcı ilan ediyorsun.
Canlı destekdeki adam engelliyor sanki küfür etmisim adam beni başından saviyorNiye engellediler la havuz sistemini bekle diyorlarsa miktar çok mu yüksek
Admin bu site benim 30k parama çökmüştü ? 500 tl ile 30k yapınca yediremediler galiba silmişlerdi kazancımıDostum site parana çökmemiş gelmiş birde küfür ediyorsun maksipayfix havuz sistemidir. Uygun yatırım gelince sanada ulaşır. Şikayet açacak küfürler edecek birşey göremiyorum ben. Hemen dolandırıcı ilan ediyorsun.
İftira ediyorsunuzDostum site parana çökmemiş gelmiş birde küfür ediyorsun maksipayfix havuz sistemidir. Uygun yatırım gelince sanada ulaşır. Şikayet açacak küfürler edecek birşey göremiyorum ben. Hemen dolandırıcı ilan ediyorsun.
Tamam iptal etsin çekimimi.Dostum site parana çökmemiş gelmiş birde küfür ediyorsun maksipayfix havuz sistemidir. Uygun yatırım gelince sanada ulaşır. Şikayet açacak küfürler edecek birşey göremiyorum ben. Hemen dolandırıcı ilan ediyorsun.
Geldimi paraİftira ediyorsunuz
HayırGeldimi para
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!