Dıger tarafta etkınlık kazananlarBu ne şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dıger tarafta etkınlık kazananlarBu ne şimdi
Vay *** unutmuştum la teşekkürler
Ne zamanDıger tarafta etkınlık kazananlar
Gel bura hemen??Vay *** unutmuştum la teşekkürler
BİRAZ once cekıldıNe zaman
Tü kaçırdım???BİRAZ once cekıldı
Dağıtım mı var geldimmmm kaç kişi kaçDağıtım duyunca akbaba gibi damlıyorlar
He varDağıtım mı var geldimmmm kaç kişi kaç
Bilo 100 e 200???Dağıtım mı var geldimmmm kaç kişi kaç
Bak mesela 1 ine hiç şaşırmadım hahahahah
Sana serbest Allahin oğlu sknyi uokSana mı soracam ben dağıtmam alır giderim işsizim geçim kaynağım burası.
Yolla 100 ü o zamanBilo 100 e 200???
Parasızlıktan bunlar hep ?etkinlik yok muhabbet edelim bari nasılsınız beyler nasıl gidiyor hayat ?
Iyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekeceketkinlik yok muhabbet edelim bari nasılsınız beyler nasıl gidiyor hayat ?
Benden 1 sene ilerdesin bende biran önce askere gitme peşindeyim okulda 60 kredi daha vermem lazım 11 ders falan ediyo seneye baba asker inş ama bi yandan da gitmek istemiyorum niye dersen harp okullarını (15temmuzdan önce) kazandım puanla renk körlüğü olduğu için almıyorlar ama askerliğe gelince alıyorlar bu nasıl iş *** mesleğe almıyorsunuz amelelige de almayinIyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekecek
Yaş kaç devremIyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekecek
Benden 1 sene ilerdesin bende biran önce askere gitme peşindeyim okulda 60 kredi daha vermem lazım 11 ders falan ediyo seneye baba asker inş ama bi yandan da gitmek istemiyorum niye dersen harp okullarını (15temmuzdan önce) kazandım puanla renk körlüğü olduğu için almıyorlar ama askerliğe gelince alıyorlar bu nasıl iş *** mesleğe almıyorsunuz amelelige de almayin
Yaş kaç devrem
Allahtan zamanında yaptık kurtulduk lan dayıIyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekecek
Aynen öyle bro o konuda bi üstüne git sacmalik resmen.. Valla ben 92liyim kanka kulakta işte sorun var. Isitme testine göre muaf olursun diyorlar ama sonucu vermeyip 1 yilimi daha randevu ertleyerek yediler *** bera testi midir nedir ondan yapacaklar uyku halinde. Belirsiz yani yine de ne olacagiBenden 1 sene ilerdesin bende biran önce askere gitme peşindeyim okulda 60 kredi daha vermem lazım 11 ders falan ediyo seneye baba asker inş ama bi yandan da gitmek istemiyorum niye dersen harp okullarını (15temmuzdan önce) kazandım puanla renk körlüğü olduğu için almıyorlar ama askerliğe gelince alıyorlar bu nasıl iş *** mesleğe almıyorsunuz amelelige de almayin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!