Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Nasılsınız?

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
etkinlik yok muhabbet edelim bari nasılsınız beyler nasıl gidiyor hayat ?
Iyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekecek

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Iyi geceler olsun bro. Valla moraller sıfır ay sonu randevum var askerlik icin. Ne sonuc cikaracaklar onu düşünüyorum. Gonderirlerse el mecbur gidicem. E muaf olursam da kulaklarimi bi halletmem lazim artik cihaz mi verirler ne olursa. Ondan sonra ilk firsat bi iş bulmam gerekecek
Benden 1 sene ilerdesin bende biran önce askere gitme peşindeyim okulda 60 kredi daha vermem lazım 11 ders falan ediyo seneye baba asker inş ama bi yandan da gitmek istemiyorum niye dersen harp okullarını (15temmuzdan önce) kazandım puanla renk körlüğü olduğu için almıyorlar ama askerliğe gelince alıyorlar bu nasıl iş *** mesleğe almıyorsunuz amelelige de almayin

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yaş kaç devrem

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Benden 1 sene ilerdesin bende biran önce askere gitme peşindeyim okulda 60 kredi daha vermem lazım 11 ders falan ediyo seneye baba asker inş ama bi yandan da gitmek istemiyorum niye dersen harp okullarını (15temmuzdan önce) kazandım puanla renk körlüğü olduğu için almıyorlar ama askerliğe gelince alıyorlar bu nasıl iş *** mesleğe almıyorsunuz amelelige de almayin

Sana yakıştıramadım ne işin var orada ya para için yapma skm açacakları etkinliği.

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Allahtan zamanında yaptık kurtulduk lan dayı

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aynen öyle bro o konuda bi üstüne git sacmalik resmen.. Valla ben 92liyim kanka kulakta işte sorun var. Isitme testine göre muaf olursun diyorlar ama sonucu vermeyip 1 yilimi daha randevu ertleyerek yediler *** bera testi midir nedir ondan yapacaklar uyku halinde. Belirsiz yani yine de ne olacagi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap