Doksanbin55@kadircan4747 benim borç katlanıyor ama öderim bilirsin dayı ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doksanbin55@kadircan4747 benim borç katlanıyor ama öderim bilirsin dayı ??
Bana ozel atmisti????sov yapmayin bende vardim kazananlarda ilk ben dedim para isteyenin *** diye
saka bir yana istenmez zaten ama densizin biri cikmadigi halde sigara alicam demisti *** adamin abisi kalp krizi geciriyor denyo sigara alicam diyo
1 milyona kadar yolu var ?Kanka şu borcu öde beğ
dayi yollasaydin bir etli puroBana ozel atmisti????
19lira yetmisbes kurus1 milyona kadar yolu var ?
Konussam atar dımDiğer forumda olan varsa etiket atsın şuna gelsin açıklama yapsın
Zamani degildi cvp yazmadimdayi yollasaydin bir etli puro
dotune sigara sokasım geldi o gün onunsov yapmayin bende vardim kazananlarda ilk ben dedim para isteyenin *** diye
saka bir yana istenmez zaten ama densizin biri cikmadigi halde sigara alicam demisti *** adamin abisi kalp krizi geciriyor denyo sigara alicam diyo
DogrudurEskiden beri tanırım cukkası olmayınca veya borcu olunca girmez ama dağıtım ı sever haklıya haklı.. Çok kişiye de dağıtım yapmıştır....
Güzel düşürdük borcu19lira yetmisbes kurus
Samu diğer taraftaki konuya güldün ama arkadaş 21 değil 30 attı sağolsunEskiden beri tanırım cukkası olmayınca veya borcu olunca girmez ama dağıtım ı sever haklıya haklı.. Çok kişiye de dağıtım yapmıştır....
Seksrnbin 65Güzel düşürdük borcu
doğrudur abi 20 30 lirasını aldım bende yanlış hatırlamıyorsam ama bu konu farklıEskiden beri tanırım cukkası olmayınca veya borcu olunca girmez ama dağıtım ı sever haklıya haklı.. Çok kişiye de dağıtım yapmıştır....
Samu diğer taraftaki konuya güldün ama arkadaş 21 değil 30 attı sağolsun la meto farkinda degilsin ama corumlu gibi antipatik oluon yavas yavas
ajaja yavas gel kalıtelımıydı sokıcan sıgara baridotune sigara sokasım geldi o gün onun
9 versene benim olsunmuuuu???Samu diğer taraftaki konuya güldün ama arkadaş 21 değil 30 attı sağolsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!