Vallahi bişey oldu sandım istemeden bişey yaptım sandım ama biraz manyağım evetManyakmisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallahi bişey oldu sandım istemeden bişey yaptım sandım ama biraz manyağım evetManyakmisin
Yaw bazen yazilari takip edemuomVallahi bişey oldu sandım istemeden bişey yaptım sandım ama biraz manyağım evet
Haklısın dayı bazen bende takip edemiyomYaw bazen yazilari takip edemuom
Çalışıyorum paralı alıp kaybolmadımda daha çekim bile vermedim kasayı 5 bin yapmaya çalışcam hafta sonu@dodoyazyeter nerdesinnnnnnnn paraları aldın kayboldun
çekip azda bize destek olda başka yerden 5 bin yaparsın ? ? ?Çalışıyorum paralı alıp kaybolmadımda daha çekim bile vermedim kasayı 5 bin yapmaya çalışcam hafta sonu
durumlar çok kötü. kötü kurumuş herkesÇalışıyorum paralı alıp kaybolmadımda daha çekim bile vermedim kasayı 5 bin yapmaya çalışcam hafta sonu
Çektiğimde yaparız zaten belirli kişilere konuyuda az okudum alan kaçtı yazmış görüşmek üzere bişey demiyorum forum sonuçtaçekip azda bize destek olda başka yerden 5 bin yaparsın ? ? ?
Bende çok kuruydum foruma zaten az giriyordum işten şimdi yatcam sabah iş var motoru erkenden servise götürmem gereldurumlar çok kötü. kötü kurumuş herkes
millet takılıyor yahu sana. kim kaçtı diyecekÇektiğimde yaparız zaten belirli kişilere konuyuda az okudum alan kaçtı yazmış görüşmek üzere bişey demiyorum forum sonuçta
iyi gecelerBende çok kuruydum foruma zaten az giriyordum işten şimdi yatcam sabah iş var motoru erkenden servise götürmem gerel
Bizim hesapta 2 3k para olacak uyku uyumayiz helal sana dodoÇalışıyorum paralı alıp kaybolmadımda daha çekim bile vermedim kasayı 5 bin yapmaya çalışcam hafta sonu
irade sahibi öyle olmak lazım aslında. birde sabahtan akşama kadar koşturuyor çocuk hal kalmamıştırBizim hesapta 2 3k para olacak uyku uyumayiz helal sana dodo
Çalışınca düzene biniyor abi aslında hersey planlarım yolunda gitse bende çalışcam ya bunaldım bu yaz evde çalışmadığım tek yaz bu psikolojim bozuldu evde vllairade sahibi öyle olmak lazım aslında. birde sabahtan akşama kadar koşturuyor çocuk hal kalmamıştır
utah cyber napıyor öyle la 116-51Bizim hesapta 2 3k para olacak uyku uyumayiz helal sana dodo
inş. hayırlısı bakalımÇalışınca düzene biniyor abi aslında hersey planlarım yolunda gitse bende çalışcam ya bunaldım bu yaz evde çalışmadığım tek yaz bu psikolojim bozuldu evde vlla
tam senin maçlarmış bu cyberlerÇalışınca düzene biniyor abi aslında hersey planlarım yolunda gitse bende çalışcam ya bunaldım bu yaz evde çalışmadığım tek yaz bu psikolojim bozuldu evde vlla
Bazen barem hatası oluyor onlarda biliyomu 3.ceyreklerde denk geliyorum hep ama hesapta para olmuyor toplam sayıyı 10 sayı eksik veriyor mesela ortalama 55 60 atıyorlar normal olarak ama son per 45 atacakmış gibi gösteriyor toplam sayıyı onu yakalasam Bi param olduğunda gözü kapalı basılırtam senin maçlarmış bu cyberler
Dodo vınnÇektiğimde yaparız zaten belirli kişilere konuyuda az okudum alan kaçtı yazmış görüşmek üzere bişey demiyorum forum sonuçta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!